Nyhedsbrev

Nyhedsbrev er Netværkslokomotivets blad, der udkommer fire gange årligt i en elektronisk og fysisk version.

Din virksomhed eller arbejdsplads kan også modtage Nyhedsbrev. Læs mere om et medlemskab af Netværkslokomotivet her.

Du kan altid finde de seneste fire numre af Nyhedsbrev her på siden.

Nyhedsbrev nr. 4, 2019

I Nyhedsbrev 4, 2019 har vi tema om internationale medarbejdere. Kom med på besøg hos Reitan Distribution (centrallager for blandt andre Rema 1000) og hør lagerchef Allan Ravn fortælle om, hvorfor det er vigtigt, at deres medarbejdere enten taler dansk eller engelsk. Mød også fire internationale medarbejdere på Reitan Distribution, der sætter stor pris på muligheden for at lære dansk på arbejdspladsen.

Læs også om tre viceværter hos Ikast Andelsboligforening, der tør tale engelsk med de udenlandske lejere efter at have deltaget i det praksisnære kursus, FVU-engelsk.

Nyhedsbrev nr. 3, 2019 

Fokus på ordblinde på arbejdspladsen i anledning af den nationale ordblindeuge i Danmark i uge 40. Kom med på besøg på Danmarks (måske) mest ordblindevenlige arbejdsplads og læs, hvordan it-færdighederne er blevet styrket på produktionsvirksomheden AP Maskinfabrik. Find også ud af, hvordan du kan hjælpe os med at hjælpe dig.

Nyhedsbrev nr. 2, 2019 

Fokus på Netværkslokomotivets Årsmøde 2019, blandt andre med besøg af Stine Bosse.

Nyhedsbrev nr. 1, 2019 

Fokus på FVU-engelsk, som et boligselskab i Ikast har sendt deres viceværeter af sted til. Også besøg på Siemens hos tillidsrepræsentant Jens Mark Pedersen, og lidt om frivillig tvang hos Berits Hjemmepleje.

Nyhedsbrev nr. 4, 2018 

Fokus på, hvor svært det kan være at tale med medarbejderne om, at de har brug for at blive bedre til at læse og skrive (og hvordan entreprenørvirksomheden Svend Erik Lind fik sat gang i snakken og opkvalificeringen). Også lidt om, hvordan opkvalificering kan ses på bundlinjen og nyt om to nye FVU-fag, nemlig FVU-engelsk og FVU-digital.