Giv det Videre

'Giv det Videre' (tidligere Nyhedsbrev) er Netværkslokomotivets blad, der indtil udgangen af 2020 udkom fire gange årligt i en elektronisk og fysisk version. Du kan læse de sidste fire udgaver her.

Giv det Videre nr. 4, 2020

Årets sidste blad sætter fokus på Netværkslokomotivets 23 år lange historie. Fra begyndelsen på en kaffefabrik i Kolding og til det første store opkvalificeringsprojekt, Netværkslokomotivet var en del af. Det var på Arla og endte med at blive et af de mest ambitiøse i fødevarebranchen nogensinde.

Læs også, hvordan du kan motivere din kollega eller medarbejder til at sige "ja tak" til uddannelse. Ekspert i kommunikation og læring, Svend Erik Schmidt deler sine bedste råd.

Giv det Videre nr. 3, 2020

Vi sætter fokus på små og mellemstore virksomheder og deres udfordringer med at få medarbejderne på opkvalificerende kurser.

Læs om EntreprenørNetværket i Herning og Ikast-Brande, hvor 10 mindre virksomheder er gået sammen om at tilbyde kurser og opkvalificering til deres medarbejdere.

Læs også, hvorfor det er så svært for de små og mellemstore virksomheder at få opkvalificeret deres medarbejdere. Og hvordan det alligevel kan lykkedes. 

Giv det Videre nr. 2, 2020

En kortere udgave af Giv det Videre på grund af corona. Vi sætter af samme grund fokus på fjernundervisning. Du kan blandt andet læse om Give Steel, der pludselig måtte sadle om og tilbyde online danskundervisning til deres udenlandske medarbejdere.

Du kan også læse om vores dialogguide, der kan bruges til at afgøre, om fjernundervisning er noget for dine medarbejdere. Det er nemlig ikke givet.

Giv det Videre nr. 1, 2020

Nyhedsbrev har fået nyt layout og ny navn, 'Giv det Videre.' Det første nummer sætter fokus på fremtidens arbejdsmarked.

Mød fremtidsforsker Marianne Levinsen og læs hendes bud på, hvordan fremtidens arbejdsmarked ser ud for de faglærte og ufaglærte.

Læs, hvordan elektronikvirksomheden Kamstrup allerede nu forbereder sig på fremtiden ved at opkvalificere alle deres 280 produktionsmedarbejdere.

Og læs, hvordan det første år med kurset FVU-digital er gået (spoiler: der har ikke været så mange deltagere, som forventet. Til gengæld har dem, der har været med, været glade for det).