Velkommen til vores nye hjemmeside

I dag, 1. oktober 2019, er vores nye hjemmeside i luften. Vi håber, I tager godt imod den og bliver rigtig glade for den.

På den nye side kan I kan for eksempel dykke ned i jeres branche og læse artikler eller se videoer om, hvordan andre som jer har arbejdet med at opkvalificere medarbejdernes læse-, skrive-, regne-, it- og engelskfærdigheder. Det gør I under Inspiration til din branche.

I kan også læse om, hvordan vi kan hjælpe jer godt igennem et uddannelsesforløb på jeres arbejdsplads under Vi tilbyder. Og hvis I vil i kontakt med os, så finder I alle vores kontaktoplysninger her.

Find fem fejl

Selvom vi har gjort det allerbedste, vi kan, for at levere en fejlfri hjemmeside, så skal vi ikke afvise, at der alligevel har sneget sig nogle fejl ind. Måske er der endda noget, I savner fra den gamle hjemmeside.

Hvis det er tilfældet, så skriv til os. Brug de røde og grønne tommelfingre i bunden af hver side til at give ris eller ros og skrive en kommentar. Så gør vi alt, hvad vi kan for at fikse fejlen eller tilføje det, I savner.

Rigtig god fornøjelse med vores nye hjemmeside. Vi håber, I bliver inspireret af indholdet.