Støt videreførelsen af Netværkslokomotivet

Netværkslokomotivet stopper 31. december 2020. Det vil vi gerne undgå. Derfor har vi brug for din hjælp.

Anbefal denne side:

Den er god nok.

Lige nu ser det ud til, at Netværkslokomotivet lukker og slukker den 31. december 2020. Her udløber vores bevilling fra Statens Satspulje (som vi har levet af i 23 år). Lige nu har politikerne ikke fundet anden finansiering til os.

Men vi giver ikke op. Vi arbejder utrætteligt bag linjerne, og nu har vi også brug for din hjælp.

Vi har oprettet en underskriftsindsamling - og vi håber, du vil skrive under og dermed støtte videreførelsen af Netværkslokomotivet.

Uvildig og uafhængig

Netværkslokomotivet har igennem 23 år haft fokus på, hvordan man helt konkret og praktisk overvinder barrierer mod efteruddannelse for især de grupper i arbejdsstyrken, der har svage almene kompetencer, eller som mangler motivation til at efteruddanne sig.

Det gør vi med en uvildig og uafhængig holden virksomheden i hånden-indsats, hvor vi stiller skarpt på, hvad bedre læse-, skrive-, regne- og it-færdigheder har af betydning for medarbejdernes videre uddannelseslyst og -muligheder.

Værdifuld samarbejdspartner

Der er brug for Netværkslokomotivets indsats fremadrettet, hvis vi skal lykkes med den landsdækkende dagsorden om at sikre øget opkvalificering og efteruddannelse af hele arbejdsstyrken. Vi kan sikre, at virksomheder får den nødvendige hjælp til at igangsætte efteruddannelse af alle grupper medarbejdere og dermed opnå en øget omstillings- og konkurrenceevne i Danmark.

Med din underskrift bakker du op om Netværkslokomotivets arbejde og ønske om, at virksomhederne også efter 31. december 2020 kan trække på den uvildige rådgivning og vejledning, vi har tilbudt de seneste 23 år.

Tak for din underskrift.