Øjenåbner til Netværkslokomotivets erhvervsevent om ordblinde

Der var ny viden og inspiration på plakaten til dem, der havde tilmeldt sig Netværkslokomotivets erhvervsevent ’Ordblinde – en overset ressource’.

Knap 100 ledere, HR, tillidsvalgte og andre interesserede har tilmeldt sig arrangementet 'Ordblinde - en overset ressource,' der bliver afholdt på Fængslet i Horsens den 28. september 2018.

Her lytter og deltager de engageret i forskellige oplæg om ordblindes ressourcer på arbejdsmarkedet. En af dem er arbejdsmiljørepræsentant og salgsansvarlig i konferenceafdelingen på Fængslet, Yvonne Hoé. Hun har tilmeldt sig af flere grunde, fortæller hun. Dels foregår det på hendes arbejdsplads, og dels har hun selv opfordret andre til at deltage. Derfor besluttede hun sig for at tage med. Og det har vist sig at være lidt af en øjenåbner for hende.

- Jeg har en kollega, og det er først i dag gået op for mig, at han da sikkert er ordblind. Den tanke er ikke faldet mig ind før, og det er en udfordring, jeg skal have gjort opmærksom på, når jeg møder ind på mandag, fortæller Yvonne Hoé....

Læs hele reportagen fra erhvervsevent 'Ordblinde - en overset ressource' her.