Hvad siger andre kursister?

I videoerne herunder kan du høre om andre kursisters erfaringer med kurser i dansk, matematik og ordblindeundervisning.

 

Medarbejdere fra Alfa Laval har haft stor glæde af den ordblindundervisning, som deres arbejdsplads har bevilget dem. 

 

Medarbejdere fra Plejen i Fredericia har haft stor glæde af FVU dansk undervisning, hvor undervisningen har taget udgangspunkt i den enkelte medarbejders behov og niveau.

Medarbejdere fra Arla Korsvej Mejeri har igennem FVU matematikundervisning fået nogle gode regnefærdigheder, som de kan bruge i deres arbejde og i deres privatliv.
Medarbejderne er gået fra kurset med mere selvtillid og blevet mere rolig og afslappet medarbejdere.

 

Læs artikel: Entreprenørgården: Tablets øger effektivitet og arbejdsglæde

På Entreprenørgården i Ikast har medarbejderne fået tablets til deres arbejde. Medarbejderne kan nu finde løsninger til opgaverne på internettet, mens de er i marken. De fremstår mere kompetente til deres arbejde, og det har givet en øget arbejdsglæde. En tablet sikrer mindre spildtid på at køre rundt mellem opgaverne, når medarbejderne kan få opgaver med billeder sendt direkte til deres tablet. Efter opgaven er løst, kan medarbejderne dokumentere med et billede, at arbejdet er udført.

Kilde: Focus Ikast-Brande, 19. februar 2014

Læs artikel: Plejehjemmet Elim: Livskvalitet som jeg ikke har oplevet det før

Tre medarbejdere på Plejehjemmet Elim har deltaget i et kursus i dansk med rigtig gode resultater. Det er et lille hold kursister, hvor undervisningen er tilpasset efter hver enkelt kursist. Kurset har både gjort medarbejderne bedre til at skrive, men især også deres selvtillid er steget.

Kilde: journalist Sisse Valnert, april 2011 

Kontakt en konsulent ved Netværkslokomotivet, og hør mere.