Projekt Basis modtager Årets Læseinitiativpris 2016

D. 17. november 2016 modtog Projekt Basis Årets Læseinitiativpris 2016 på Læsepædagogernes Årsmøde, som blev holdt på Hotel Munkebjerg.

Af Magnus Købke, Projektchef Projekt Basis

Foto: Susan Møller, Netværk Øst

Det er med stolthed og glæde, at projektchef Magnus Købke kan oplyse, at Projekt Basis d. 17. november 2016 blevet hædret med Årets Læseinitiativpris 2016 på Læsepædagogernes Årsmøde på Hotel Munkebjerg ved Vejle.
Peter Jepsen fra bestyrelsen, Poul Christensen fra styregruppen og Magnus Købke var de glade modtagere af prisen.

Begrundelsen for pristildelingen lyder:

”Når man som ung har sloges med at tilegne sig læsefærdigheder, så kan det være meget svært som voksen at skulle vende tilbage til skolebænken, fordi det i ens jobsituation har vist sig, at man gang på gang kommer til kort i forhold til de arbejdsopgaver, der skal løses.
Selv om der efterhånden er flere forskellige tekniske hjælpemidler til rådighed, så skal de også ”læses” for at kunne anvendes. Her har Transportens Udviklingsfond taget fat på et vigtigt område, hvor de med både kurser og fremstilling af vejledninger og hjælpemidler har rettet en samlet indsats imod voksne i en branche, der traditionelt har været svære at motivere til at deltage i et efteruddannelsestilbud.”

- Der skal herfra lyde en tak til alle Jer som har været en del af Projekt Basis, uden jeres engagement og ekspertise havde vi ikke vundet denne fine pris, fortæller Magnus Købke.

Modtager af Årets Læseinitiativpris 2016