Netværkslokomotivets nyhedsbrev december 2017 nr. 56 er nu udkommet

Vi er nu klar med Netværkslokomotivets december nyhedsbrev, hvor det er os en stor glæde at kunne berette om lidt nyt fra os af:

 • Velbesøgt Ordblindemesse 2017
  op mod 900 deltagerne shoppede rundt og lyttede enten til oplæg på workshops i HF & VUC FYN Middelfarts lokaler,
  snakkede med eksperter og andre deltagere på nogle af de mange opstillede stande, eller hørte oplæg i Middelfart Gymnasiums store kantine.
  Et var fælles for alle: De kom for at få ny viden og gode fif til, hvad der kan gøre hverdagen lettere for børn, unge og voksne med ordblindhed.
 • Netværkslokomotiv Øst markerer opstart på konference i København
  Den 13. november 2017 var ca. 70 deltagere samlet i DGI-byen for at markere opstart af Netværkslokomotiv Øst, som fremover skal yde uvildig rådgivning til virksomheder og voksne i region Hovedstaden og omegn.
 • Interview med konsulent Lars Lindahl,Undervisningsministeriet
  Lars Lindahl har siden 2000 arbejdet med forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning for voksne (OBU), men stopper nu sit arbejdsliv. Netværkslokomotivet greb en sidste mulighed for et interview med Lars på jobbet. 
 • Uddannelse er forudsætning for at fastholde arbejde
  Trepartsaftalen lægger op til øget uddannelse. Ejner K. Holst, næstformand for LO glæder sig, da han mener uddannelse er en forudsætning for at fastholde et arbejde. Motivationen skal ifølge ham blandt andet komme ved at fjerne det abstrakte og tydeligt vise, hvad uddannelsen skal bruges til i dagligdagen.

Der er flere gode nyheder og artikler i hele vores nyhedsbrev, som du kan finde lige her: Nyhedsbrev december 2017

 

Netværkslokomotivets nyhedsbrev 2017 nr. 56