Robotterne kommer! – Netværkslokomotivet er klar til Folkemødet

Mød os på Folkemødet 14.-17. juni

Netværkslokomotivet er endnu engang klar til at dele ud af vores viden om opkvalificering og efteruddannelse til sommerens Folkemøde på Bornholm. I år har vi taget robotterne med – næsten i hvert fald.

Hvis du er en af de 100.000 mennesker, der forventes at besøge Folkemødet på Bornholm den 14.-17. juni 2018, så vil vi opfordre til, at du kommer og hilser på os. Vi er nemlig til stede på solskinsøen, og vi har arrangeret et par spændende events, som er værd at møde op til.

Trussel eller mulighed

Den 16. juni fra kl. 10.30 inviterer vi dig til et spændende oplæg og en debat om… fremtidens arbejdsmarked.
”Robotterne kommer!” vil nogle råbe, og de tager ikke helt fejl. Men hvad betyder det for fremtidens arbejdsmarked? Er robotterne en fantastisk mulighed for at gå nye veje, eller er de en trussel, der i sidste ende overflødiggør os som arbejdskraft? Kom og hør, hvad direktør i CBC IT Amba Peter Hvejsel, mener om fremtidens arbejdsmarked, og bliv hængende til en spændende paneldebat om, hvad robotterne og den nye teknologi betyder for arbejdstagerne. Peter Hvejsel deltager i paneldebatten sammen med Karen Klint, folketingsmedlem for Socialdemokraterne, Jani Lykke Methmann, direktør i Væksthus Syddanmark, Flemming Hansen, afdelingsformand i NNF Østjylland, Peter Koefoed Nielsen, Director, Pork Production, Danish Crown Bornholm og projektchef Magnus Købke fra Transportens Udviklingsfond.

Hvad mener du?

Der er andre ord al mulig grund til at møde op på Fødevareforbundet NNF’s stand, G10, den 16. juni fra kl. 10.30, hvis du alligevel er på Allinge Havn. De andre dage kan du finde os på stand G12 hos Transportens Udviklingsfond, hvor vi er seks mand stærk, der gerne tager en snak om, hvad vi laver, og hvordan vi kan hjælpe dig. Og vi vil da også meget gerne høre, hvad du mener om, at robotterne kommer. Er de en mulighed eller en trussel? Og hvordan kan vi sikre, at de arbejdstagere, der i forvejen har behov for opgradering af viden, ikke bliver ladt tilbage, når robotteknologien har sit indtog på arbejdspladserne? Kom og vær med i snakken på G10 og G12 ved årets Folkemøde.