Kom til Årsmøde i Netværkslokomotivet

Tag med til en spændende eftermiddag, hvor vi sætter fokus på opkvalificering af medarbejdere.

Vi sætter alle sejl ind på at give dig en inspirerende, lærerig og netværkene eftermiddag, når vi holder Årsmøde på Remisen Brande

mandag den 14. maj 2018, kl. 12.00-16.00

Vi har hidkaldt de bedste til en dag med fokus på opkvalificering af virksomhedernes medarbejdere. Du kan blandt andre møde:

>> Siemens Garmesa, der kommer og fortæller, hvordan de arbejder med kompetenceudvikling.
Vidste du for eksempel, at de udarbejder almene og faglige uddannelsesplaner på hver enkelt medarbejder i produktionen? Det vil Group Lead Torben Jensen og tillidsrepræsentant Jens Mark Pedersen fortælle meget mere om.

>> DAMRC (Danish Advanced Manufacturing Research Center). Herfra kommer CEO Klaus Bonde Ørskov og gør os klogere på, hvordan den teknologiske udvikling påvirker uddannelsesbehovet i produktionsvirksomheder.
Hos DAMRC forsker de i teknologi, der er så kompliceret, at deres ingeniører har svært ved at arbejde med det. Spørgsmålet er, hvad der sker, når den komplicerede teknologi skal ud på gulvet i en produktionsvirksomhed, hvor både faglærte og ufaglærte skal håndtere den? CEO Klaus Bonde Ørskov kommer også med sit bud på, hvordan du løser morgendagens teknologiske udfordringer.

I programmet kan du se, hvad vi ellers fylder eftermiddagen med af spændende indslag. Det bliver en eftermiddag i inspirationens og netværkets tegn – med rig mulighed for at hilse på de andre deltagere og høre om livet i deres virksomheder.

Invitation & program - KLIK HER

Årsmøde 2018
Årsmøde 2018