Ordblindeløbet 2016

 

Vær med til at løbe den Internationale ”ordblindeuge” i gang med Danmarks første” intensive” cityløb lørdag d. 1. oktober 2016 og samle penge ind til en ny fond - CBock fonden, som skal være med til at støtte ordblinde børn og unge.

Med Ordblindeløbet vil vi skabe synlighed om ”ordblindeugen”, fjerne tabuet om ordblindhed, vise at man som ordblind kan meget mere end man selv tror, samt vise hvilke muligheder og it-hjælpemidler, der kan hjælpe den ordblinde til at få en nemmere og mere overskuelig hverdag.

Overskuddet fra Ordblindeløbet går ubeskåret til den nye fond - CBock fonden, som hjælper ordblinde børn og unge, hvor familien har svært ved at finde de økonomiske rammer til de it- hjælpermidler, som vi ved, er alt afgørende for den ordblinde.


Ruten går igennem Horsens midtby på en trafikfri rute. En omgang forventes at være 2,5 km med start ved Kuben på Horsens gågade


Der vil være følgende ruter at vælge i mellem:
  • Marathon (42,2 km)
  • Halvmarathon (21,1 km)
  • 10 km
  • 5 km
  • Børneløb (2,5 km)

 

Kom og hold et brag af en løbefest sammen med os, og vær med til at samle penge ind til et godt formål.

Arrangørerne bag Ordblindeløbet er: Netværkslokomotivet, Ordblindeforeningen, Sprogcenter Midt, AOF Midt, Horsens HF & VUC, Learnmark, ASV, Horsens Bibliotek og 20 ordblinde efterskoler i Danmark 


Du/I kan tilmeldes via Sportstiming - KLIK HER 


Følg med i vores gruppe her på Facebook - KLIK HER, hvor der løbende vil komme nyheder, gode og nyttige tips, gode historier og mange andre spændende og interessante ting.