Alle kan noget! Rekrutterer strategisk fra kanten - temadag d. 16. nov. 2017 i Vejle

Lave ledighedstal og besvær med at tiltrække nye medarbejdere gør, at flere brancher melder om udfordringer med at finde den fornødne arbejdskraft.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik er ledigheden faldet jævnt gennem fire år. Samtidig meldes der om, at virksomhederne vil få svært ved at finde den arbejdskraft, de har brug for lokalt. Ifølge DI’s årlige undersøgelse af erhvervsklimaet angiver 36 procent af de adspurgte virksomheder, at de forgæves har forsøgt at rekruttere. Det er en stigning på seks procent i forhold til sidste år.

Rekruttering af ledige fra kanten af arbejdsmarkedet kan være en løsning på udfordringen
Netværkslokomotivet og VirksomhedsnetværkCabi ønsker med dagens arrangement at gøre dig klogere på, hvordan du kan rekruttere medarbejdere, der i dag står udenfor arbejdsmarkedet. Vores mål er også, at du går fra arrangementet med en viden om, hvordan du kan løfte dine nuværende medarbejderes kompetenceniveau.

Udbytte for din virksomhed
Vi har allieret os med Dansk Supermarked og Danske Fragtmænd, der vil fortælle om deres erfaringer med rekruttering og opkvalificering. Oplæg fra jobcentret giver viden om, hvordan de kan hjælpe jer i rekrutteringsprocessen. Cabi præsenterer et konkret værktøj, der synliggør de uløste opgaver til brug i rekrutteringen af nye medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Næstformand Ejner K. Holst fra LO giver, som afslutning på dagen, sit syn på, hvorfor det er vigtigt at rekruttere bredt og opkvalificere eksisterende arbejdskraft.

Tid: torsdag d.16. november 2017 - kl. 12.45-15.35.
Frokost ved Netværkets pølsevogn fra kl. 12.00                             

Sted: Lysholt Allé 10, 7100 Vejle

Tilmelding: Senest den 13. november 2017 - Tilmeld dig/jer HER
max tre deltagere per virksomhed

Program - KLIK HER