Mød Stine Bosse: kom til Årsmøde 2019

Årsmøde 2019

Mød keynote speaker Stine Bosse, hør tre virksomheders fortællinger om deres uddannelsesforløb og se, hvem der er modtagere af Årsprisen 2019.

Find lyttelapperne frem og kom til Årsmøde 2019 den 6. maj i Skanderborg.

Vi har fyldt Årsmøde 2019 op med spændende indlæg og oplæg, og du er velkommen fra kl. 11, hvor Skanderborg Kommunes borgmester Frands Fischer åbner ballet.

Dagens keynote speaker er ingen ringere end bestyrelsesformand, tidligere CEO og foredragsholder Stine Bosse. I kraft af sine otte år som topchef for Tryg, en række fremtrædende bestyrelsesposter og sin aktive deltagelse i samfundsdebatten, er hun en af landets mest markante erhvervsprofiler. Glæd dig til en time i hendes selskab.

Hør, hvordan andre har gjort det

Du kan også høre, hvordan entreprenørvirksomheden Svend Erik Lind A/S fra Horsens, Kamstrup i Skanderborg og Forsvarets Hovedværksteder har grebet et uddannelsesforløb an blandt deres medarbejdere. De tre virksomheder er bevis på, at der er flere forskellige måder at nå målet om opkvalificering af medarbejderne på.

Vi slutter Årsmøde 2019 af med at hædre en af vores medlemsvirksomheder med overrækkelsen af Årsprisen 2019. Årsprisen gives til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at udvikle dansk-, sprog-, IT- og/eller regne- kundskaberne hos medarbejderne og som har været med til at videreformidle virksomhedens erfaringer videre til andre virksomheder.

Vil du vide, hvem der modtager prisen i år? Så kom til Årsmøde 2019.

Du tilmelder dig Årsmøde 2019 her, hvor dagens program også ligger.